Press Releases

ESPN Digital

Debut Digital: Es llança la pàgina XGames.com novament redissenyada. Nova aplicació disponible la propera setmana.

By     

Posted on

English   Catalan  French  Spanish  German

Imatges: http://bit.ly/XG2013Screenshots

Vídeo: http://bit.ly/XG2013Sizzle

ESPN anuncia avui oficialment el lloc web XGames.com dissenyat de nou. Es tracta d’una web a la xarxa i per a mòbils, dedicada a l’expansió global de la franquícia dels X Games.

Amb aquest llançament, XGames.com, també reemplaça oficialment el lloc web ESPN.com/Action com a plataforma principal d’internet pels continguts d’esports d’acció i l’estil de vida de tot l’any. A més, la nova aplicació per mòbils, que es podrà sincronitzar des del navegador, substituint la versió anterior, centrada en esdeveniments, ja estarà disponible per descarregar-la gratuïtament la propera setmana, als dispositius iOS i Android a través de App Store i Google Play.

“L’expansió global dels X Games arrenca a Aspen d’aquí a una setmana i tenim la gran oportunitat d’acollir el nou món dels jocs X mitjançant plataformes digitals per transformar-lo en un món sense fronteres per als aficionats”, explica Adam Deutsch, director gerent del desenvolupament del producte, Global X Games.

Elements com el vídeo i la fotografia són fonamentals en el món dels esports d’acció, ja que contribueixen a reduir les barreres culturals i lingüístiques.

El ràpid accés als continguts a través de les plataformes digitals, reflecteix la necessitat de connectar i relacionar-se amb altres aficionats d’arreu del món als X Games.

Amb el nou lloc web i la nova aplicació, estem recolzant globalment els X Games mitjançant la promoció dels esdeveniments, creant l’interès en els esportistes i connectant els aficionats d’arreu del món”.

Nou XGames.com

 

Impulsats pels arquetips de navegació adoptats pels aficionats via “smartphones” i “tablets”, el nou lloc web presenta unes imatges visibles al 100% que utilitzen una interfície horitzontal innovadora i la funció “swipe” (fer lliscar el dit per la pantalla tàctil), eliminant la necessitat de desplaçar-se amb la barra de navegació, a fi de visualitzar el contingut addicional que aporten els productes multimèdia d’última generació.

La nova XGames.comtambé detectarà automàticament la resolució de pantalla de cada visitant per tal d’oferir la millor imatge possible. A més, els elements interactius de pantalla permetran que les pàgines, els reproductors de vídeo i els mòduls s’ampliïn i es minimitzin automàticament mentre els aficionats interactuen a la pàgina web.

Emfatitzar les funcions i millores experimentals, capta l’interès dels aficionats i el de les marques amb els X Games a través de la interactivitat social i les característiques de segones pantalles que milloren l’experiència televisiva com mai fins ara. A més, les plataformes digitals també proporcionaran als aficionats continguts generalment utilitzats per a l’audiència dels esports d’acció d’arreu del món, incloent-hi vídeo, fotografia, cultura, estil de vida i altres.

Les característiques inclouen:

 • TrickTrack – una segona pantalla de GameCast que utilitza tecnologia d’última generació per capturar i visualitzar gràficament les dades dels trucs, les alçades i les velocitats dels esportistes en temps real, ajudant als aficionats a comprendre i apreciar tot el que són capaços de fer els esportistes dels X Games.
 • HypeMeter – un aplaudímetre a tot el món que mesura, marca i mostra l’entusiasme col·lectiu al voltant dels X Games en tot moment, en una escala de l’1 al 100. Amb actualitzacions constants l’HypeMeter reflectirà el nivell de participació dels aficionats a través de Tweets, Facebook, consultes als buscadors, l’ús de l’aplaudímetre virtual a XGames.com i a través de l’aplicació dels XGames. Aquesta participació contribuirà al desplegament publicitari.

També permet als aficionats, crear “pins” dels moments claus per poder accedir fàcilment a vídeos, fotos, tweets i mostrar les seves reaccions.

Amb només un clic es podrà accedir a les plataformes socials incloent-hi Twitter, Facebook, Google+ i Pinterest, permetent, de manera fàcil, poder compartir entre els amics i altres aficionats dels esports d’acció.

 • Vídeo personalitzat – una vegada el aficionats configurin les seves preferències, podran veure automàticament els vídeos més recents i destacats de les disciplines esportives que més els interessi. Amb plens drets i accés a continguts de vídeo digital, els X Games lliuraran moments culminants a plataformes digitals en uns tres minuts o menys per satisfer els desitjos dels aficionats i poder gaudir dels millors trucs, errades i molt més.
 • Proper nivell – Dissenyat per crear una experiència de vídeo immersiu que transportarà als aficionats dels X Games a aprofundir amb clips que mostraran uns mòduls annexes als seus moments preferits, mostrant diversos fets, dades i gràfics.  Juntament amb el reproductor de vídeo, es visualitzarà tota la increïble acció posada dins del context.
 • X Games “Scene” – Engloba la cultura dels esports d’acció mostrant un elenc de personatges influents del món de la moda, el cinema i l’estilisme. La secció inclourà entrevistes amb personalitats de diversos sectors de la cultura, esports etc., galeries, comentaris de l’equip de vídeo i molt més.
 • Sis esdeveniments globals, sis llocs – Els X Games començaran el mes d’abril i el seu contingut es localitzarà a través de les plataformes digitals. Per satisfer les preferències d’idioma de cada regió on es celebri l’esdeveniment mundial dels X Games, els textos es traduiran, durant la setmana de l’esdeveniment, als idiomes següents: francès, portuguès, alemany, castellà i català.

Nova aplicació X Games

L’última versió de l’aplicació dels X Games inclourà una sèrie d’actualitzacions i millores que aproparan més als aficionats a tots els esdeveniments que es produiran, a tot el món dels esports d’acció, posant al seu abast una tecnologia immillorable.

En el llançament, els aficionats notaran un rendiment molt millorat, una interfície d’usuari totalment redissenyada i més participació continuada a les xarxes socials. Molt aviat, similar a les novetats de XGames.com, l’aplicació incorporarà noves funcionalitats de Gamecast amb TrickTrack i el joc integrat via l’HypeMeter. L’aplicació ja estarà disponible i de descàrrega gratuïta la propera setmana a App Store i Google Play.

Els X Games d’Aspen a través de les plataformes digitals

 

Amb els X Games d’Aspen, a una setmana de començar, els aficionats podran experimentar tot allò que el nou lloc web i l’aplicació oferirà durant tota l’acció a la muntanya i que s’inicia el 24 de gener. El contingut presentat en línia i via la web mòbil inclou:

 • Real Snow (Neu real) – votació dels millors vídeos, de 60 segons de durada, dels monoesquiadors urbans que avui entraran a la ronda de semifinals i on els espectadors podran votar durant la ronda final, el 22 de gener. S’anunciarà el guanyador del “Fan Favorite” el 27 de gener.
 • X Games MUSIC Presents – una sèrie de concerts en directe amb els artistes de Bloc Party, Tyler The Creator, Calvin Harris i Major Lazer en exclusiva a XGames.com.
 • Sport Science (Ciència Esportiva) – videoclips on es desglossen els trucs i les disciplines de la sèrie televisiva guanyadora dels Premis Emmy.
 • Road to X – sèrie de vídeos que fan un recorregut pels escenaris que envolten Aspen.
 • Les 50 persones més influents actualment en els sports d’acció – nominats per l’equip de redacció XGames.com.
 • Perfils dels esportistes – peces interactives sobre els esportistes dels X Games com Shaun White, Kelly Clark, Tanner Hall i d’altres.

La nova aplicació del X Games, lliurarà el millor dels jocs extrems pels aficionats allà on es trobin.

Per Aspen, s’hi inclourà:

 • Moments destacats en vídeos – els millors moments, trucs i videoclips i la possibilitat de compartir-ho amb els amics.
 • Resultats instantanis – actualitzacions a temps real dels guanyadors de les medalles d’or, de plata i de bronze.
 • Notícies – accés immediat a les notícies d’última hora.
 • Horaris – calendari dels esdeveniments pels aficionats presents a les instal·lacions, a casa o bé allà on es trobin.
 • Categoria “Real Series” – mira i compara els videoclips del concurs de vídeo Real Series.
 • Biografies – els perfils dels esportistes dels X Games.
 • X Cast – accedeix als continguts i a la música en directe durant l’esdeveniment.
 • Informació pels visitants – troba informació sobre els estadis i els aparcaments, detalls sobre la X Fest i altres serveis dels X Games.

-Fin-